Arrangør

Studenterpræst Nicolai Halvorsen
Studenterpræst Nicolai Halvorsen
Telefon
28 75 70 94
E-mail
praest@sund.ku.dk

Adresse

Kalkbrænderihavnen
Lautrupskaj - M/S Øby

Dato

28 maj 2022
Er afholdt!

Tidspunkt

12:45 - 18:00

Teologisk Fisketur på Øresund

Tag på fisketur med studenterpræsten på Sund og Science, Nicolai Halvorsen.

Vi sejler ud på Øresund med M/S Øby. På fisketuren vil være mulighed for at fange fisk ligesom Jesu disciple, dog ikke samme arter og kun til eget forbrug. Vi vil formentlig primært fiske efter fladfisk: Skrubber, rødspætter og ising. Der er kommet fangstbegrænsning på torsk, så man kun må hjemtage 1 torsk pr. dag (pr. mand), så muligvis forsøger vi også lidt torskefiskeri; men det vil formentlig mest blive de flade. Fiskeriet efter fladfisk foregår anderledes end torskefiskeriet, men alle kan være med. Ud over fiskeriet, vil der være en teologisk quiz!

Husk at tjekke vejrudsigten og tage varmt, vind- og vandtæt tøj med. Det kan være en del koldere ude på  Øresund end inde i byen. Det er også en rigtig god ide at medbringe en dolk eller fileteringskniv, så man kan rense sin fangst. 

Turen er kun for studerende på KU. Du skal ved tilmelding på vores hjemmeside også angive om du vil leje fiskegrej. Det koster 100 kr. (Vær opmærksom på, at du kun lejer stang, hjul med line og endeagn (pirk, forfang eller lign.). Man kan miste pirke og forfang, og i så fald skal det erstattes.)

Du skal desuden have gyldigt fisketegn for at deltage. Det er ikke dyrt og kan købes online her: https://www.fisketegn.dk/fisketegn/common/setupAnglerFisherType.do;jsessionid=oMmhSQuDFiohPMcGcsnDQPbl.fst-app01-p

Båden sejler fra Lautrupskaj, Kalkbrænderihavnen – ved  Svanemølleværket – kl. 12.45 og vi er i havn igen kl. 18.00

Tilmelding her på vores hjemmeside.

 

Corona-restriktioner:

Vi opdaterer løbende vores arrangementer, så de er tilpasset de gældende restriktioner. Hvis du har tilmeldt dig, får du direkte besked.

Få besked om vores arrangementer

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer samtidig vores privatlivspolitik.