Arrangør

Studenterpræst Nicolai Halvorsen
Studenterpræst Nicolai Halvorsen
Telefon
28 75 70 94
E-mail
praest@sund.ku.dk

Adresse

Kagerup st.
Kagerup Stationsvej, 3200 Helsinge

Dato

30 sep 2023
Er afholdt!

Tidspunkt

10:00 - 15:00

Filosofisk svampetur

VED LEKTOR CLAUS EMMECHE, LEKTOR FLEMMING EKELUND OG STUDENTERPRÆST NICOLAI HALVORSEN

Den Filosofiske svampetur går i år igen til Gribskov. Gribskov er en af sjællands største skove, og den er rig på svampe. Der kan både findes mange arter, og der er også mange spisesvampe. Men det afhænger af vejret. Det skal helst være lunt i løbet af sommeren, og så skal det regne noget, især op til turen. Men der er altid svampe at finde både værdiløse, spiselige og giftige svampe. Men heldigvis har vi kyndig vejledning undervejs, så der er ingen fare. Der vil være mulighed for at lære mere om svampenes spændende liv, få bestemt de svampe vi finder og i øvrigt samtaler om det filosofiske emne eller livet i det hele taget.

Som det har været tradition på de filosofiske ture i naturen, vil der ved turens begyndelse blive fremlagt et emne til filosofisk refleksion undervejs. Den filosofiske refleksion vil blive samlet op i forbindelse med den fælles frokost (husk madpakke), hvor der også vil være en opbyggelig tale fra studenterpræsten.

Husk mad og drikke til frokost, godt tøj og fodtøj, samt kniv, kurv og børste til svampene.

 

—- Praktisk information:

Tilmelding til studenterpræst Nicolai Halvorsen på praest@sund.ku.dk
Husk at skrive din studieretning og telefonnummer.

Turen er primært for studerende ved universiteter og højere læreanstalter. Der er 22 pladser på turen, og det er først til mølle. Der vil være mulighed for fælles transport med S-tog fra Nørreport til Kagerup. Tid for dette vil blive meddelt på mail til deltagerne inden turen.

Lørdag d. 30. september kl. 10.00 -15.00. Vi mødes ved Kagerup station kl. 10.00 (senest)

Få besked om vores arrangementer

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer samtidig vores privatlivspolitik.