Arrangør

Studenterpræst Nicolai Halvorsen
Studenterpræst Nicolai Halvorsen
Telefon
28 75 70 94
E-mail
praest@sund.ku.dk

Adresse

Skt. Johannesgården, Blegdamsvej 3B, store sal, kælderen

Dato

28 feb 2023
Er afholdt!

Tidspunkt

19:30 - 21:30

Religion og hjerneforskning

FOREDRAG & DEBAT:

Hvad kan moderne hjernevidenskab sige om tro? Og hvad kan tro sige hjernevidenskaben? Er Gud blot et produkt af vores tankespind, eller er det netop Gud, der har givet os muligheden for at reflektere over Gud og os selv?

Videnskabens og religionens tilgange til troen er meget forskellige. Er det muligt at mødes og have fornuftig drøftelse styrkerne og begrænsningerne ved de forskellige tilgange? Kan troens verden lære noget af videnskaben og kan videnskaben lære noget af troens tilgang?

Professor Troels W. Kjær og Studenterpræst Nicolai Halvorsen kommer med hver deres bud på problemstillingerne, derefter vil der være mulighed for spørgsmål og debat.

PRAKTISK INFORMATION —-

Ingen tilmelding påkrævet

 

Troels W. Kjær er forfatter, hjerneforsker og speciallæge. Han er en af landets førende eksperter inden for hjernen og har specialiseret sig i forskning om, hvordan hjernen stimuleres i praksis, hvordan den kan måles og vejes og ikke mindst, hvordan den kan trænes skarp igennem øvelser, der styrker vores hukommelse, overblik og koncentrationsevne.

Få besked om vores arrangementer

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer samtidig vores privatlivspolitik.