Arrangør

Studenterpræst Inger Lundager
Studenterpræst Inger Lundager
Telefon
40 14 64 26
E-mail
ilk@km.dk

Adresse

Hans Tausens Kirke
Halfdansgade 6, 2300 København S

Dato

06 apr 2022
Er afholdt!

Tidspunkt

19:30

Hjertesorg

De fleste mennesker kommer til at opleve hjertesorg på et tidspunkt i livet. Når man er ramt, kan man have brug for ord, musik eller ritualer til at kaste lys over alle de tanker og følelser, der måtte røre på sig. Et andet perspektiv kan i sig selv være meget forløsende.

Derfor inviterer musiker Malte Nordtorp og studenterpræst Inger Lundager denne aften til en musikandagt med fokus på kærestesorgens forskellige faser i en mosaik af ord og lyd.

Malte Nordtorp er uddannet fra Det Rytmiske Musikkonservatorium og har arrangeret musikken. Derudover vil der være forskellige indslag – bl.a. håber vi at få indlæg skrevet af nogle af jer studerende om, hvordan I har oplevet kærestesorg. Og Inger Lundager vil tale om sorgen over at miste – hvadenten man blev forladt eller selv bragte forholdet til ende. Ord som skyld, skam, tilgivelse, forsoning og håb vil i den forbindelse sikkert give mening for de fleste – og det er ord, som i forvejen har både fylde og mening i kirkens rum.

 

Hvis du har lyst til at bidrage til denne aften med dine oplevelser og erfaringer, kan du kontakte studenterpræst Inger Lundager på: ilk@km.dk. Du er naturligvis sikret præstens tavshedspligt.

 

Corona-restriktioner:

Vi opdaterer løbende vores arrangementer, så de er tilpasset de gældende restriktioner. Hvis du har tilmeldt dig, får du direkte besked.

Få besked om vores arrangementer

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer samtidig vores privatlivspolitik.