Arrangør

Studenterpræst Nicolai Halvorsen
Studenterpræst Nicolai Halvorsen
Telefon
28 75 70 94
E-mail
praest@sund.ku.dk

Adresse

Parkeringspladsen ved Vikingebyen,

Dato

16 mar 2024
Er afholdt!

Tidspunkt

10:00 - 15:00

Filosofisk fugle og botaniktur til Porsemosen, overdrev og Vestskoven

VED LEKTOR CLAUS EMMECHE, LEKTOR FLEMMING EKELUND OG STUDENTERPRÆST NICOLAI HALVORSEN

Vores tidlige forårstur går til Porsemosen og de omkringliggende områder. Porsemosen er et støtte moseområde vest for København mellem Ledøje og Høje Taastrup. Porsemosen gennemskæres af Nybølle Å og langs den er der en sti, man kan gå på. Mosen er stort set I privat eje og der er ikke gode adgangsforhold ud over den ene sti. I mosen er der mange fugle og andre dyr, samt en spændende moseflora.  Der er flere orkideer, men der er vi lidt for tidligt på sæsonen. Vi vil også besigtige de omkringliggende overdrev og lidt af den vestligste del af Vestskoven.

Studenterpræst Nicolai Halvorsen vil guide til fuglelivet og Lektor Flemming Ekelund vil være botanisk kyndig vejleder, Som det er tradition vil der på denne tur også være filosofisk refleksion undervejs, igangsat af Lektor Claus Emmeche, ligesom studenterpræsten vil holde en opbyggelig tale efter frokost.

Turen er afholdes altid i god ånd, med fokus på samtale og fællesskab. Vi spiser frokost et passende sted undervejs, så husk at tage mad og drikke med, godt fodtøj og påklædning efter forholdene. Vil man se fugle er det en rigtig god ide at medbringe en kikkert. Vil man studere planter kan en lup være nyttig.

 

—- Praktisk information:

Tilmelding via formular.

Turen arrangeres i samarbejde med “Laboratoriet for Naturfilosofi” under Institut for Naturfagenes Didaktik.
Det er gratis at deltage, og primært for studerende ved universiteter og højere læreanstalter. Der er et begrænset antal pladser og det er først til mølle.

Lørdag den 16. marts  kl. 10-15. Vi mødes på parkeringspladsen ved Vikingebyen, Risby, Albertslund.

 

Få besked om vores arrangementer

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer samtidig vores privatlivspolitik.