Arrangør

Studenterpræst Nicolai Halvorsen
Studenterpræst Nicolai Halvorsen
Telefon
28 75 70 94
E-mail
praest@sund.ku.dk

Adresse

Køge Station

Dato

01 okt 2022
Er afholdt!

Tidspunkt

10:00 - 15:00

Filosofisk svampetur

Den Filosofiske svampetur går nye veje og vil i år gå til Køge Strandskov, Purlund og Præsteskov.

Selvom det er små skove syd for Køge, kan der være mange svampe. Særligt kan der være en del stor trompetsvamp, som er en glimrende spisesvamp. Forekomsten af svampenes frugtlegemer, som er dem vi samler,  afhænger af vejret. Det skal helst være lunt i løbet af sommeren og så skal det regne noget, især op til turen.  Der vil dog næsten med sikkerhed kunne findes svampe, men om det er store mængder spiselige svampe er altid mindre sikkert.  Der vil være kyndig vejledning om svampenes toksicitet, spiselighed og morfologi.

Som det har været tradition på de filosofiske ture i naturen, vil der ved turens begyndelse blive fremlagt et emne til filosofisk refleksion undervejs. Den filosofiske refleksion vil blive samlet op i forbindelse med den fælles frokost (husk madpakke), hvor der også vil være en opbyggelig tale fra studenterpræsten. Turen ledes af studenterpræst Nicolai Halvorsen og assisteres af lektor Claus Emmeche og lektor Flemming Ekelund

—- Praktisk information:

Tilmelding (med navn, mail, telefon og studieretning) er nødvendig og her på siden.

Vi mødes på Køge Station kl. 10. Der vil også være mulighed for fælles transport med S-tog fra Nørreport til Køge Station. Den præcise tid for dette vil blive meddelt på mail til deltagerne inden turen. 

Få besked om vores arrangementer

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer samtidig vores privatlivspolitik.