Arrangør

Studenterpræst Nicolai Halvorsen
Studenterpræst Nicolai Halvorsen
Telefon
28 75 70 94
E-mail
praest@sund.ku.dk

Adresse

Vasestien
3460 Birkerød

Dato

12 mar 2022
Er afholdt!

Tidspunkt

10:00 - 15:00

Filosofisk fugle- og botanik-tur til Vaserne

Vi begiver os ud i det tidlige forår på en tur til Vaserne nord for Furesøen, nord for København.  Vaserne er et moseområde med udbredt Ellesump, blandet med anden skov, vandhuller og en del rørskov. Der er en lille skarvkoloni i området og en stor bestand af spætter, bl.a. yngler den mere sjældne lille flagspætte som vi håber at se og høre. Vandrikse, rørdrum, isfugl, bjergvipstjert er hørt eller set i marts på lokaliteten, foruden en række andre fugle.

Studenterpræst Nicolai Halvorsen vil guide til fuglelivet og Lektor Flemming Ekelund vil være botanisk kyndig vejleder,

Som det er tradition vil der på denne tur også være filosofisk refleksion undervejs, igangsat af Lektor Claus Emmeche, ligesom studenterpræsten vil holde en opbyggelig tale efter frokost. 

Turen er afholdes altid i god ånd, med fokus på samtale og fællesskab. Husk at tage mad og drikke med, godt fodtøj og påklædning efter forholdene. Vil man se fugle er det en god ide at medbringe en kikkert. Vil man studere planter kan en lup være nyttig.

Turen arrangeres i samarbejde med “Laboratoriet for Naturfilosofi” under Institut for Naturfagenes Didaktik

Turen er kun for studerende og tilmelding er nødvendig. Når du får en bekræftelse fra studenterpræsten, er din plads på turen sikret.

Vi mødes på Holte station kl. 10.

 

Corona-restriktioner: 

Vi opdaterer løbende vores arrangementer, så de er tilpasset de gældende restriktioner. Hvis du har tilmeldt dig, får du direkte besked

Få besked om vores arrangementer

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer samtidig vores privatlivspolitik.