Arrangør

Studenterpræst Nicolai Halvorsen
Studenterpræst Nicolai Halvorsen
Telefon
28 75 70 94
E-mail
praest@sund.ku.dk

Adresse

Johannes på Torvet
Sankt Hans Torv 30, 2200 København

Dato

09 nov 2021
Er afholdt!

Tidspunkt

19:30 - 21:30

Eksistenssamtaler E21

Forløbet af eksistenssamtaler er begyndt og er derfor lukket for nye deltagere

***

Forløb på 5 mødegange: Hver anden tirsdag d. 14. september, 28. september, 12. oktober, 26. oktober og 9. november kl. 19.30-21.30

Eksistenssamtalerne er som titlen antyder en samtale om eksistentielle fænomener og problemstillinger mellem deltagerne. Vi er højst 10 personer i gruppen. Samtalerne igangsættes af studenterpræst Nicolai Halvorsen. Det kan være vi hører og læser et digt, et stykke musik, eller det kan være vi bruger samtalekort til at komme i gang.

Derefter kan alle deltagere byde ind med tanker og refleksioner. Går vi i stå, kan vi bruge samtalekortene igen. Formålet er ikke at virke klog; men at blive klogere på egne tanker og holdninger. Det er heller ikke meningen, at man skal missionere meninger og holdninger, eller at vi skal blive bekræftet i det, vi mener i forvejen.

Gennem samtalen prøver vi at få et tydeligere sprog for det vi mener, tror og tænker. Det kan vi bedst, hvis vi også kan dele vore egne erfaringer i forhold til aftenens tema. Derfor er det vigtigt at samtalerne foregår med et åbent og respektfuldt sind og i en tryg atmosfære.

Eksistenssamtalerne er et samlet forløb, så man tilmelder sig hele rækken. Det gør dog ikke noget, hvis der er en enkelt gang, man ikke kan deltage.

Samtalerne er forbeholdt studerende ved de højere læreanstalter.

Få besked om vores arrangementer

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer samtidig vores privatlivspolitik.