Arrangør

Studenterpræst Inger Lundager
Studenterpræst Inger Lundager
Telefon
40 14 64 26
E-mail
ilk@km.dk

Adresse

KUB Søndre Campus
Karen Blixens Vej 7, 2300 København

Dato

09 mar 2022
Er afholdt!

Tidspunkt

16:00 - 18:00

Det er en varm tid, som vi lever i

I 70’erne sang Kim Larsen: ”Det er en kold tid, som vi lever i – alle går rundt og fryser”, men i dag er problemet nok snarere overophedningen af vores forhold til naturen, til hinanden og til os selv.

I dag smelter vi ned med stress og politikerne agerer på brændende platforme. Naturen er i bogstavelig forstand overophedet og i den offentlige debat raser følelserne, og vi lukker os i fællesskaber med dem, vi ligner, frem for tage udgangspunkt i rollen som borgere og kæmpe for almene idealer.

COVID-19 satte en parentes om denne overophedning. Spørgsmålet er, om COVID-19-krisen fremmede en genkomst af beskedenhed og vedholdenhed, selvbegrænsning og moderation? Og om der heri er et vægtigt budskab til et samfund i overophedning?

Stefan Hermann er rektor på Københavns Professionshøjskole og aktuel med bogen Det er en varm tid som vi lever i (2021). Har tidligere bl.a. udgivet Hvor står kampen om dannelsen? (2016).

Tilmelding på KUB via dette link: https://kubkalender.kb.dk/event/3831228

 

Corona-restriktioner: 

Vi opdaterer løbende vores arrangementer, så de er tilpasset de gældende restriktioner. Hvis du har tilmeldt dig, får du direkte besked.

Få besked om vores arrangementer

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer samtidig vores privatlivspolitik.