Sanser

SANSER

Torsdag 5. marts kl. 19.30

Højskolesangaften

ved komponist Rasmus Skov Borring

Oplev glæden ved fællessang akkompagneret af rytmisk klaver i et udvalg af forskellige tiders tekster og kompositioner fra Højskolesangbogen – kombineret med fortællinger om sangene. Rasmus Skov Borring inviterer indenfor i sit arbejde med formidlingen af den danske sangskat, der indeholder både velkendt og nyt materiale. Han står også bag nye fællessange bl.a. i samarbejde med digter Jens Rosendal.


Rasmus Skov Borring modtog i 2019 N.F.S. Grundtvigs Pris for sit arbejde med at formidle fællessangstraditionen. Han er optaget af at holde den danske sangskat levende og gøre den tilgængelig for nye generationer og har gennem de seneste år været komponist bag en række nye fællessange – bl.a. tonerne til ”Gi’ os lyset tilbage”, som netop er optaget i den nye udgave af Højskolesangbogen, der udkommer i 2020.

Hans Tausens Kirke, Halfdansgade 6 GRATIS ADGANG

Kom med til en anderledes teateroplevelse, som udforsker det, der er tilbage efter nogen, som stod en nær. Vi går gennem kirken i en tunnel strikket sammen af et livs efterladenskaber og bliver taget med på en rejse gennem det, der er tilbage – gennem objekterne, minderne og historierne.


Efter forestillingen byder vi på en sandwich og en vand og mulighed for at fordøje oplevelsen sammen med de øvrige deltagere og studenterpræst Inger Lundager.

Hans Tausens Kirke, Halfdansgade 6 GRATIS ADGANG

Find billetter til 30 kr. her: https://billetfix.dk/da/e/det-der-er-tilbage/

AFLYST - Det, der er tilbage

med scenekunstkompagniet Glimt

Foto: Andreas Bergmann Steen

Torsdag 2. april kl. 17

Studenterpræsterne på KU

Halfdansgade 6

2300 København S

Med besøget på vores hjemmeside accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Læs mere
Godkend