Musik

MUSIK

Tirsdag 24. september kl. 19.30

Højskolesangbogen skal reflektere over og udsige noget om menneskelivet. Det er jo ikke noget, man bliver færdig med, men det er en løbende refleksion i forhold til samtiden - og derfor skal der også ind imellem fornyelse ind i Højskolesangbogen. En ny udgave er under udarbejdelse og skal udkomme i november 2020.


Stig har arbejdet for sangbogsudvalget og vil denne aften præsentere os for både en række af hans allerkæreste klassikere og for nogle af de nye sange, som udvalget overvejer at optage i den nye udgave.


Kom og syng med og hør, hvad Stig har at fortælle om såvel nye som gamle sange!

Hans Tausens Kirke, Halfdansgade 6 GRATIS ADGANG

Højskolesangaften

ved højskolelærer Stig Kaufmanas

Onsdag 18. december kl. 19.30

Som optakt til julen holder vi igen Evensong i Hans Tausens Kirke.

Evensong er en gammel engelsk tradition, som har rødder helt tilbage til 1500-tallet og som danskerne i høj grad har taget til sig de senere år – også under navnet ”De 9 læsninger”. Evensong indeholder både fællessang, korsang, musikalske indslag og tekstlæsninger.


Både tekster og musik sætter poetisk julens budskab om Jesu fødsel ind i den helt store bibelske fortælling: fra Paradis - over profetierne om Messias’/frelserens komme - til profetiernes opfyldelse med Jesu fødsel.


Medvirkende er Kammerkoret Musica under ledelse af Filipe Carvalheiro, kirkens fire sangere, organist Britta Bugge Madsen og studenterpræst Inger Lundager. Evensong er et samarbejde mellem Hans Tausens Kirke og Studenterpræsterne på KU.

Hans Tausens Kirke, Halfdansgade 6 GRATIS ADGANG

Evensong

med kammerkoret Musica

Foto: Rishi

Studenterpræsterne på KU

Halfdansgade 6

2300 København S

Med besøget på vores hjemmeside accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Læs mere
Godkend