Foredrag

FOREDRAG

Tirsdag 29. oktober

Identitet

ved forfatter Knud Romer

Hvem er jeg, hvor er jeg, hvad er det, der sker? Hvad studerer vi for, hvis ikke for at forstå os selv? For så at finde ud af, at det måske er svært at komme ind på universitetet, men kan være uendeligt meget vanskeligere at komme ud og finde en plads i livet - og ikke kun noget at leve for, men også at leve af. Vi tager hele vejen med Knud Romer.


Knud Romer er forfatter og samfundsdebattør og har senest udgivet bogen ‘Kort over Paradis’ om sin egen ungdom, som han kalder en omvendt dannelsesrejse. Han er vært på radioprogrammet ‘Romerriget’, hvor han diskuterer kultur, videnskab, politik og samfundstendenser med fagpersoner.


kl. 19.00: Gudstjeneste om identitet ved Camilla Just Aggersbjerg

kl. 19.45: Foredrag

Deltag frit i én eller begge dele

Hans Tausens Kirke, Halfdansgade 6 GRATIS ADGANG

Torsdag 21. november

Selvom vi vil gøre meget for at undgå det, kommer intet menneske gennem livet uden at føle sorg. Mens nogen synes at rammes urimeligt hårdt, går andre lettere gennem tilværelsen. Fælles for os alle er, at sorgen er et grundvilkår, vi ikke kan tale eller tænke os fra.


Med udgangspunkt i sin roman 'Sorgens Grundstof' og sin samtalebog om angst og depression 'En flod skal være i bevægelse' vil Anne Lise Marstrand-Jørgensen tale om, hvordan vi kan forstå sorg - både den personlige og verdenssorgen.


kl. 19.00: Gudstjeneste om identitet ved Camilla Just Aggersbjerg

kl. 19.45: Foredrag

Deltag frit i én eller begge dele

Hans Tausens Kirke, Halfdansgade 6  GRATIS ADGANG

Sorg

ved forfatter Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Foto: Isak Hoffmeyer

Studenterpræsterne på KU

Halfdansgade 6

2300 København S

Med besøget på vores hjemmeside accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik

Læs mere
Godkend